Kirjasto Valo avataan maanantaina 1.6.2020

Valkeakosken kaupunginkirjasto Valo avataan 1.6.2020 ministeriön ohjeistusta ja aluehallintoviraston linjauksia noudattaen.

Maanantaina 1.6.2020 siirrytään kesäaukioloaikoihin, jotka ovat voimassa 31.8.2020 saakka. Kesän omatoimiaukioloaikoja on jouduttu poikkeuksellisen tilanteen vuoksi vähentämään. Poikkeusaukioloajoista ilmoitamme kirjaston kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kesän aukioloajat (1.6. – 31.8.2020)

Kirjasto Valon kesän aukioloajat

• maanantai – torstai auki klo 10 – 19
  • perjantai auki klo 10 – 18
  • lauantai – sunnuntai kiinni

Lehtisalin kesän aukioloajat

• maanantai – torstai auki klo 8 – 19, omatoimiaika klo 8 – 10
  • perjantai auki klo 8 – 18, omatoimiaika klo 8 – 10
  • lauantai – sunnuntai kiinni

Rajoitukset kirjastossa

Kirjastossa on otettu käyttöön rajoituksia aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti:

• Kirjaston pelitila on vielä toistaiseksi suljettu.
  • Turvavälien mahdollistamiseksi käytössä olevien asiakaskoneiden määrää on rajoitettu. Lisäksi asiakaskoneiden käyttöaikaa on lyhennetty.
  • Kalustejärjestelyjen avulla huomioidaan turvallisuusasiat ja sen vuoksi esimerkiksi lehtisalissa olevien tuolien määrää on karsittu.
  • Emme toistaiseksi ota vastaan käteismaksuja. Maksut voi maksaa joko verkossa tai kortilla.

Kirjastoauto

Kirjastoauto Walle aloittaa ajon maanantaina 1.6.2020. Huomaathan, että kirjastoauto ajaa koulujen loma-aikana vain iltapäivä- ja iltapysäkit.