Kirjastoauto Wallen uusi reittisovellus

Nyt voit seurata kirjastoauto Wallen kulkemista reitillä, pysäkille saapumista ja tiedotuksia poikkeavasta reitistä joko omasta puhelimestasi tai netissä.

Reittisovellus on saatavilla Android-laitteille ja sen voi ladata sovelluskaupasta ilmaiseksi. Löydät sovelluksen hakusanoilla kirjastoautot.fi. Sovelluksessa on lisäksi valittava, mitä kirjastoautoa haluat seurata. Sovelluksesta näet sekä Valkeakosken että Lempäälän puolen reitit, pysäkit ja poikkeukset.

Voit seurata Wallen kulkemista ja poikkeuksia myös reittisovelluksen nettiversiosta, jos et halua tai voi ladata sovellusta. Nettiversio sisältää samat tiedot, mitä ladattava reittisovellus. Löydät linkin reittisovelluksen nettiversioon joko Valkeakosken tai Lempäälän kirjastoauton sivuilta.

Käy kurkkaamassa ja ota käyttöön!