Kirjaston rajoitukset jatkuvat 18.4. saakka

Valkeakosken kaupunginkirjaston palvelujen rajoitukset jatkuvat 18.4. saakka alueellisen koronaohjausryhmän suosituksen mukaisesti.

• Kirjaston palvelut ovat pääosin pois käytöstä: ainoastaan varausten nopea nouto ja aineiston palautus on mahdollista.
  • Varauksia voi noutaa ja aineistoa palauttaa supistetuin aukioloajoin ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-15. Kirjaston ollessa kiinni palautukset voi jättää palautusluukkuun (Torikeskuksen aukioloaikojen puitteissa).
  • Kirjaston tiloja on rajattu siten, että hyllyjen väliin ei pääse lainkaan.
  • Lehtisali on suljettu. Aikakauslehtiä voi kuitenkin varata PIKI-verkkokirjaston kautta tai ottamalla yhteyttä kirjastoon.
  • Yksi aikuisten asiakastietokone on käytössä 15 minuutin käyttöajalla välttämätöntä asiointia varten (esimerkiksi laskujen maksaminen).
  • Kirjastoauto Walle kulkee, mutta ainoastaan aineiston nopea palautus ja nouto on mahdollista.
  • Tulethan kirjastoon vain terveenä ja muistat riittävän turvavälin. Kirjastossa on myös voimassa vahva maskisuositus.

Muistathan, että PIKI-verkkokirjasto on aina avoinna ja siellä voit uusia lainat, tehdä varauksia sekä maksaa kirjastomaksuja. Tutustu myös e-kirjoihin ja muihin etäkäytettäviin aineistoihin!