Kirjaston rajoitukset jatkuvat 9.5. saakka

Valkeakosken kaupunginkirjaston palvelujen nykyiset rajoitukset jatkuvat 9.5. saakka alueellisen koronaohjausryhmän suosituksen mukaisesti.

• Kirjaston palvelut ovat pääosin pois käytöstä: ainoastaan varausten nouto ja aineiston palautus on mahdollista. Kirjaston ollessa kiinni palautukset voi jättää palautusluukkuun (Torikeskuksen aukioloaikojen puitteissa).
  • Aukioloajat: ma-pe klo 10-19 ja la klo 10-15. Aamun omatoimiaikaa ei ole. Toivomme, että klo 17-19 asiointi tapahtuu itsepalveluperiaatteella.
  • Kirjaston tiloja on rajattu siten, että hyllyjen väliin ei pääse lainkaan. Aulaan on kuitenkin koottu sekä lasten että aikuisten aineistoa, jota voi nopeasti lainata.
  • Lehtisali on suljettu. Aikakauslehtiä voi kuitenkin varata PIKI-verkkokirjaston kautta tai ottamalla yhteyttä kirjastoon.
  • Yksi aikuisten asiakastietokone on käytössä 15 minuutin käyttöajalla välttämätöntä asiointia varten (esimerkiksi laskujen maksaminen).
  • Kirjastoauto Walle kulkee, mutta ainoastaan aineiston nopea palautus ja nouto on mahdollista.

Tulethan kirjastoon vain terveenä ja muistat riittävän turvavälin. Kirjastossa on myös voimassa vahva maskisuositus.

Muistathan, että PIKI-verkkokirjasto on aina avoinna ja siellä voit uusia lainat, tehdä varauksia sekä maksaa kirjastomaksuja. Tutustu myös e-kirjoihin ja muihin etäkäytettäviin aineistoihin!