Kirjastossa noudatetaan edelleen varotoimia turvallisen asioinnin takaamiseksi

Hyvä asiakas, huomaathan, että noudatamme kirjastossa yhä varotoimia turvallisen asioinnin takaamiseksi.

• Muistathan edelleen pitää turvavälin sekä muihin asiakkaisiin, että henkilökuntaan.
  • Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käsidesiä löydät kirjaston aulasta.
  • Käytäthän ensisijaisesti automaatteja sekä lainaukseen että palautukseen. Tarvittaessa voit pyytää opastusta kirjaston henkilökunnalta, jos automaattien käyttö ei ole sinulle tuttua.
  • Automaattien läheisyydessä on asiakkaita varten kosketusnäyttökyniä, joita voit halutessasi käyttää automaateilla näytön painikkeiden painamisessa.
  • Pelitila on toistaiseksi pois käytöstä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
  • Käytössä olevien asiakaskoneiden määrää on vähennetty ja käyttöaikaa lyhennetty 30 minuuttiin.
  • Tulethan kirjastoon vain terveenä!