Lasten Pirkkaset – Pirkanmaan lastenkulttuurikuukausi 1.-28.2.2021

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, jonka aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata. Tänä vuonna Lasten Pirkkasissa voi vierailla virtuaalisesti.

Helmikuun ajan ohjelmaa on tarjolla sekä virtuaalisesti että paikan päällä 0–12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen. Vuoden 2021 teema “Käydään kylässä – etänä yhdessä” kutsuu kaikkia virtuaalivierailulle Pirkanmaan eri kuntiin. Ohjelmassa on työpajoja, esityksiä ja konsertteja, joihin voi osallistua omalta kotisohvalta. Myös Valkeakoski on mukana: tiedossa on Metsänhaltija Taikametsän Tomero Mielikki Satatiedon tarinatuokioita kolmen videon verran! Tarinatuokiot tarjoaa Valkeakosken kulttuuripalvelut yhdessä Valkeakosken kaupunginkirjasto Valon kanssa. Videot tulevat katsottaviksi kaupungin Youtube-kanavalle, kirjaston Facebookiin ja kotisivuille Lasten Pirkkaset -tapahtumasivulle.