Osallistu alakouluikäisille suunnattuun lukukampanjaan Lumotun puiston salaisuus! 1.6.-31.8.

Lumotun puiston salaisuus on alakouluikäisille suunnattu pelillinen lukukampanja, joka toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella. Kampanja on voimassa 31.8. asti.

Sinitukkainen lapsi lumotussa puistossa lemmikkipupunsa kanssa.

Lukupelissä on tarkoitus edetä peliruudusta toiseen. Kukin peliruutu sisältää kirjavinkkejä, kirjaan liittyvän tehtävän sekä ekstrasisältöä, kuten kuunnelmia ja minipelejä. Lisäksi jokaisessa peliruudussa on luku pelin taustatarinasta. Tarinassa päähenkilö ja hänen lemmikkikaninsa kohtaavat retkellään mitä erikoisempia hahmoja ja tilanteita. Lukupelissä tehtävänä on selvittää, mistä nämä erikoisuudet johtuvat. Mikä on Lumotun puiston salaisuus?

Lukupelistä on myös saatavilla paperiversio, jonka voit noutaa Valkeakosken kirjastosta. Paperiversiosta löytyy myös lukukampanjan kirjavinkit ja tehtävät. Suorittaessasi lukukampanjan kaikki tehtävät, voit osallistua arvontaan. Arvontalomakkeen saat kirjastosta. Arvontalomake palautetaan kirjastoon 31.8. mennessä. Lomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.