Osallistu kirjaston hiihtolomaviikon talvihaasteeseen

Hiihtolomaviikolla löydät talven parhaat tarinat kirjastosta! Ota osaa talvihaasteeseen ja nouda kivat vinkit sekä tehtävät Valkeakosken kirjastosta.

Haaste on tietokirjapainotteinen ja se on suunnattu alakouluikäisille lapsille, mutta sopii myös hieman nuoremmille. Haasteen on koonnut Seinäjoen Erte yhdessä Celia-kirjaston kanssa. Julkaisemme talvihaasteen tehtäviä myös kirjaston Facebookissa ja Instagramissa viitenä hiihtolomaviikon päivänä, jotta myös ne, jotka eivät pääse paikan päälle kirjastoon hakemaan tehtäväpakettia, voivat osallistua.

Arvomme Valkeakosken kirjastossa haasteen suorittaneiden ja vastauspaperin palauttaneiden kesken kirjapalkintoja. Lisää yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite) valmiiksi tehtäväpaketin vastauspaperiin. Jos osallistut haasteeseen sosiaalisen median kautta, kirjoita vastaukset kunkin tehtävän kysymyksiin sekä yhteystietosi ylös omalle paperille ja tuo se kirjastoon. Vastauspapereita voi palauttaa ke 31.3.2021 asti. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Virittäydy talvihaasteen tunnelmaan katsomalla Sivupiirin tuottama Henriika Tulivirran vinkkausvideo!