Osallistu yläkouluikäisille suunnattuun lukukampanjaan Luettu maa! 1.6.-31.8.

Osallistu kesän digitaaliseen lukukampanjaan: Luettu maa!

Valokuva. Tyttö istuu maassa ja lukee kirjaa. Kirjan sivuilta leijailee koristeellista hilettä.

Luettu maa on yläkouluikäisille suunnattu lukemaan kannustava pelillinen lukukampanja, joka toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella. Luetussa maassa matkustetaan ympäri maailman erilaisten ilmiöiden pariin. Jokainen kohde kartalla sisältää runsaasti ilmiöihin liittyviä lukuvinkkejä, lukemiseen ja kirjoihin liittyviä sisältöjä sekä somehaasteen. Voit suorittaa kirjoihin ja lukemiseen liittyviä somehaasteita Instagramissa ja TikTokissa. Haastesuorituksen voit tägätä hashtagilla #luettumaa. Luetulla maalla on omat kanavansa sekä Instagramissa että TikTokissa (@luettumaa). Kampanja on voimassa 31.8. asti.

Löydät Valkeakosken kirjastosta lukukampanjan kirjavinkit sekä somehaasteet myös paperiversiona. Lukiessasi vähintään kaksi (2) kirjaa, voit osallistua arvontaan. Arvontalomakkeen saat kirjastosta. Arvontalomake palautetaan kirjastoon 31.8. mennessä. Lomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.