Rajoitukset jatkuvat vielä toistaiseksi: kirjastossa käytössä vain lainauspalvelut

Pirkanmaan alueellisen työryhmän suosituksesta kirjasto tarjoaa toistaiseksi rajattua palvelua vain lainaustoimintaa varten.

• Toivomme asiakkailta suojamaskien käyttöä ja pikaista asiointia.
  • Suosittelemme palautus- ja lainausautomaattien käyttöä.
  • Suosittelemme varaamaan haluamasi aineiston etukäteen. Varaus oman kirjaston kokoelmasta on maksuton. Myös hyllyssä olevaa aineistoa voi varata. Seutuvaraus eli varaus toisesta PIKI-kirjastosta maksaa 2 euroa.
  • Kirjaston myöhästymis- ja seutuvarausmaksut voit maksaa PIKI-verkkokirjastossa.
  • Lehtisalista voi käydä lainaamassa aikakauslehtiä, mutta muu oleskelu ei ole sallittua.
  • Pelitila ja asiakastietokoneet ovat pois käytöstä. Aikuisten asiakastietokoneista yksi jätetään käyttöön välttämätöntä asiointia varten. Käyttöaika on 30 minuuttia.
  • Joulukuun tapahtumat perutaan. Myös tammikuulta perutaan tapahtumia.
  • Lisätietoa varauksista ja ohjeet varausten tekoon verkkokirjastossa
  • Ohjeet verkkomaksamiseen
  • Kirjaston käytössä olevan asiakastietokoneen varaus eBookingissa