Tiesitkö, että voit tehdä itsellesi uutuusvahdin PIKI-verkkokirjastossa?

Uutuusvahdin avulla saat koosteviestin joko sähköpostiin tai verkkokirjaston viestit-sivulle, kun hakusi mukaisia uusia teoksia on tullut kokoelmaan.

Näin luot itsellesi uutuusvahdin:

1. Kirjaudu PIKI-verkkokirjastoon.
  2. Tee haku haluamastasi aineistosta. Tarkempia hakuohjeita verkkokirjastossa.
  3. Tallenna hakusi. Hakua tallentaessasi voit antaa sille nimen sekä kuvauksen, jotta muistat myöhemmin, mitä haku hakee. Ohjeita haun tallentamiseen verkkokirjastossa.
  4. Valitse kohta Uutuusvahti. Uutuusvahti lähettää koosteviestin, jos hakusi mukaisia teoksia on tullut kokoelmaan. Kun rastitat kohdan Uutuusvahti, pääset määrittelemään, haluatko uutuusvahdin viestit sähköpostiisi vai verkkokirjaston viestit-sivulle.
  5. Jos haluat tiedot uutuuksista sähköpostiisi, varmista että Omat tiedot -sivulla käyttäjätunnus-kohdassa on sähköpostiosoitteesi.