Uusi PIKI-verkkokirjasto on avattu koekäyttöön

Pirkanmaan yleisten kirjastojen uudistunut PIKI-verkkokirjasto on avattu koekäyttöön. Kokeile ja jätä palautetta!

PIKI-kirjastojen asiakkaat pääsevät nyt koekäyttämään uutta PIKI-verkkokirjastoa. Palvelua voi käyttää suomeksi tai englanniksi. Verkkokirjastoon kirjaudutaan PIKI-kirjastokortin numerolla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla, mutta kaikki toiminnot eivät vaadi kirjautumista. Uudistettu verkkokirjasto on toistaiseksi käytössä perinteisen PIKI-verkkokirjaston rinnalla, eli asiakkaat voivat käyttää molempia.

Uudistetussa verkkokirjastossa aineistoja tuodaan esiin aikaisempaa visuaalisemmin. Mukana palvelussa on parhaimmat verkkokirjastosta tutut ominaisuudet hakuvahteineen ja suosikkilistoineen, ja mukaan on tuotu joukko uusia toiminnallisuuksia. Uusi verkkokirjasto on räätälöity Kansalliskirjaston tarjoaman Finna-alustan päälle. Suomen yleisistä kirjastoista jo 90 % käyttää Finna-alustalle rakennettua verkkokirjastoa.

Kokeile ja jätä meille palautetta jatkokehitystä varten!