Valkeakosken kaupunginkirjasto Valon maksuihin muutoksia 1.9. alkaen

Valkeakosken kirjaston maksuihin tulee muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 1.9.2020.

• aikuisten osaston aineiston myöhästymismaksu: 0,30 e/laina/vuorokausi (aikaisemmin 0,20 e/laina/vuorokausi)
  • kaukolainan myöhästymismaksu: 0,30 e/laina/vuorokausi (aikaisemmin 0,15 e/laina/vuorokausi)
  • kopio- ja tulostemaksu yksipuolinen A4/A3 mustavalkokopio: 0,50 e (aikaisemmin 0,40 e)
  • kopio- ja tulostemaksu yksipuolinen värillinen A4/A3 kopio TAI kaksipuolinen A4/A3 mustavalkokopio: 1,00 e (aikaisemmin 0,80 e)

Myöhästymismaksun muutoksella halutaan varmistaa aineiston saatavuus ja kiertonopeus. Myöhästymismaksuilta vältyt, jos palautat tai uusit lainasi ennen eräpäivää. Myöhästymismaksut voit maksaa ja lainat uusia PIKI-verkkokirjastossa tai kirjastossa.

Muut maksut pysyvät ennallaan. Kirjaston ajantasaiset maksut voit tarkistaa kirjastosta tai kotisivuilta.