Kuva lehtisalista. Kuvassa näkyy kaappeja, joissa lehtiä säilytetään. Kaapin ovissa esillä lehtiä pleksitelineissä.

Lehdet

Sanoma- ja aikakauslehdet löydät lehtisalista. Lehtiluetteloista löydät kaikki kirjaston kokoelmissa olevat lehdet.

eMagz-lehtipalvelu poistuu käytöstä 31.3.2024

Palvelun korvaa kuntien yhteinen e-kirjasto. Kuntien yhteinen e-kirjasto aukeaa huhtikuun 2024 aikana. Tiedotamme e-kirjastosta lisää lähempänä ajankohtaa. Voit käyttää etäkäyttöisiä aikakauslehtiä siirtymäaikana Prenax-palvelussa.

Prenax-lehtipalvelu

Aikakauslehtien laina-aika on kaksi viikkoa, mutta uusinta numeroa ei lainata. Voit myös varata lehtinumeroita. Aikakauslehtien säilytysajat vaihtelevat, voit kysyä säilytysaikaa kirjastosta. Aikakauslehtien uusin numero on esillä kaapin ovessa ja vanhemmat numerot löydät kaapista. Sanomalehtiä säilytetään kaksi kuukautta ilmestymispäivästä. Sanomalehtiä ei lainata. Kirjastoauton kokoelmassa on myös joitain luettavia sekä lainattavia lehtiä. Kirjastoautossa olevat lehdet on merkitty alla oleviin luetteloihin.

Kirjasto tarjoaa painettujen lehtien lisäksi myös e-lehtipalveluita, joissa on mahdollista lukea lehtien digitaalisia näköispainoksia. Voit käyttää e-lehtipalveluita kirjaston koneilla tai omalla laitteellasi kirjaston langattomassa verkossa. Käytössäsi on myös Prenaxin etäkäyttöinen e-lehtipalvelu, josta voit lukea lehtiä kotoa käsin.

Viimeksi muokannut: Lehtiniemi Iina