Poika virtuaalilasit päässä

Pelitila

Pelitila sijaitsee kirjaston lasten- ja nuortenosastolla. Sen voi varata omaan käyttöön maksutta kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta.

Pelitilassa on käytössä PS4- ja Xbox One S-pelikonsolit sekä PSVR ja HTC Vive VR-lasit eli virtuaalitodellisuuslasit. Uutena pelikonsolina pelitilassa on Nintendo Switch OLED. Lisäksi pelitilassa on mahdollista pelata pöytä-/lattiacurlingia tai Dobble-peliä. Pelitilassa on myös digitaalipiano Kawai ES-520. Voit varata 60 minuutin soitto- tai harjoitteluajan kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta.

Valkeakosken kaupunginkirjasto järjestää yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan ja Valkeakosken nuorisotoimen kanssa kirjaston pelitilassa Avoin pelitila -tapahtumia. Tapahtumiin on vapaa pääsy eikä pelaajilla tarvitse olla mukanaan kirjastokorttia, kuten tavallisesti. Kaikenikäiset pelaajat, myös aikuiset ovat tervetulleita! Aikaisempaa pelikokemusta tai valmista peliporukkaa ei tarvitse olla. Ohjaaja on paikalla koko tapahtuman ajan ja toimii tarvittaessa pelikaverina. Avoin pelitila -tapahtumien päivämäärät löydät kirjaston tapahtumakalenterista sekä pelitilan ovesta.

Valkeakosken kirjaston pelidiplomi 2023 on julkaistu!

Pelidiplomilomakkeet löydät kirjastosta paikan päältä pelihyllystä. Kysy tarvittaessa pelivinkkejä kirjaston henkilökunnalta!

Viimeksi muokannut: Lehtiniemi Iina