Poika virtuaalilasit päässä

Pelitila

Pelitila sijaitsee kirjaston lasten- ja nuortenosastolla. Sen voi varata omaan käyttöön maksutta kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta.

Pelitilassa on käytössä Playstation 4-, Xbox One S- ja Nintendo Switch OLED-pelikonsolit sekä PSVR- ja HTC Vive VR-lasit eli virtuaalitodellisuuslasit. Lisäksi pelitilassa on mahdollista pelata lattiacurlingia ja Dobble-peliä. Pelitilassa on myös digitaalipiano Kawai ES-520. Voit varata 60 minuutin soitto- tai harjoitteluajan kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta.

Valkeakosken kaupunginkirjasto järjestää yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan ja Valkeakosken nuorisotoimen kanssa kirjaston pelitilassa Avoin pelitila -tapahtumia. Tapahtumiin on vapaa pääsy eikä pelaajilla tarvitse olla mukanaan kirjastokorttia, kuten tavallisesti. Kaikenikäiset pelaajat, myös aikuiset ovat tervetulleita! Aikaisempaa pelikokemusta tai valmista peliporukkaa ei tarvitse olla. Ohjaaja on paikalla koko tapahtuman ajan ja toimii tarvittaessa pelikaverina. Avoin pelitila -tapahtumien päivämäärät löydät kirjaston tapahtumakalenterista sekä pelitilan ovesta.

Viimeksi muokannut: Lehtiniemi Iina